Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، کلیه دارندگان سپهرکارت‌های بانک صادرات ایران برای تداوم استفاده از رمز دوم ثابت برای انجام تراکنش‌های اینترنتی تا سقف روزانه یک میلیون ریال، باید طی سه ماهه آتی و حداکثر تا روز هشتم اردیبهشت ماه سال ١٣٩٩ با مراجعه به یکی از دستگاه‌های خودپرداز بانک صادرات ایران نسبت به پذیرش مسئولیت هرگونه سوء استفاده احتمالی در استفاده از رمز دوم ثابت خود اقدام کنند و در غیر این صورت برای انجام تمامی تراکنش‌ها از این تاریخ به بعد باید از رمز دوم پویا استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همزمان با غیرفعال شدن استفاده توأمان از رمز دوم یکبارمصرف (پویا) و رمز دوم  ثابت (ایستا)، دارندگان سپهرکارت‌های بانک صادرات ایران می‌توانند در یک مهلت سه ماهه با مراجعه به دستگاه‌های خودپرداز این بانک از طریق گزینه «سایرخدمات» گزینه «عملیات رمز» و انتخاب زیرمنوی « تخصیص یا تغییر رمز دوم کارت» و با تأیید فرم تعهدنامه نسبت به انتخاب رمز دوم ثابت (ایستا) جدید اقدام کرده و تراکنش‌های اینترنتی تا سقف یک میلیون ریال در روز را با استفاده از آن انجام دهند. تخصیص رمز دوم ثابت جدید در این مرحله به منزله پذیرش مسئولیت استفاده از رمز دوم ثابت و ریسک‌های احتمالی مبنی بر سوء استفاده از این رمز است.

در عین حال مشتریانی که تمایل دارند صرفاً از رمز دوم یکبار مصرف (پویا) در تراکنش‌های اینترنتی خود استفاده کنند، لازم است با مراجعه به دستگاه خودپرداز بانک صادرات ایران و انتخاب گزینه «سایرخدمات» و «عملیات رمز» زیرمنوی «غیرفعال‌سازی رمز دوم ثابت» را انتخاب کرده و نسبت  به غیرفعال سازی رمز دوم ثابت کارت خود اقدام کنند.

بانک صادرات ایران همچنین در راستای اجرای الزامات بانک مرکزی برای عملیاتی شدن استفاده از رمز دوم یکبار مصرف (پویا)، سه روش استفاده از نرم‌افزار (اپلیکیشن) تلفن همراه هوشمند «ریما»، هم‌بانک یا کد دستوری USSD  و پیامک SMS را در دسترس مشتریان و هموطنان قرار داده است.

باید توجه داشت که در زمان انجام تراکنش‌های غیرحضوری از جمله اپلیکیشن‌های تلفن همراه، درگاه‌های پرداخت اینترنتی و تلفن‌بانک، با فشردن دکمه درخواست رمز پویا و یا انتخاب گزینه مربوطه رمز دوم یکبار مصرف کارت از طریق پیامک نیز فعال خواهد شد که پیش از آن باید روش دریافت رمز پویا از طریق پیامک توسط دارنده کارت نیز فعال شده باشد. در این صورت به واسطه سامانه طراحی شده توسط بانک مرکزی موسوم به «هریم» رمز دوم یکبار مصرف  از طریق پیامک بر روی تلفن همراه مشتری ارسال خواهد شد.

جهت فعال‌سازی نرم‌افزار «ریما» بر روی تلفن همراه مشتری، پیامک و هم‌بانک(USSD) ضروری است شماره تلفن همراه او از قبل در پروفایل سیستمی مشتری در شعبه ثبت شده باشد در غیر این صورت پیغام مراجعه به شعبه برای وی ارسال خواهد شد.

نرم‌افزار «ریما» از طریق اپلیکیشن «صاپ» و سایت رسمی بانک صادرات ایران به نشانی: www.bsi.irقابل دریافت  و نصب بر روی گوشی‌های هوشمند تلفن همراه است. رمز دوم تولید شده توسط ریما دارای هفت رقم بوده و طول عمر آن ٦٠ ثانیه است که در صورت انجام پنج بار تلاش ناموفق جهت ورود رمز در زمان استفاده، «ریما» غیرفعال شده و جهت فعال‌سازی مجدد آن باید به دستگاه خودپرداز مراجعه کرد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بانک صادرات بانک صادرات ایران رمز دوم رمز دوم یکبار مصرف رمز دوم پویا رمز دوم یکبار مصرف بانک صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۵۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۵ درصدی مبادلات تجاری ایران و هند

به گزارش خبرگزاری مهر جدیدترین آمار منتشر شده از سوی وزارت بازرگانی و صنعت هند نشان می‌دهد کل مبادلات تجاری این کشور با ایران در دو ماهه نخست سال جاری میلادی به ۳۷۷ میلیون دلار رسیده است.

مبادلات تجاری ایران و هند در ماه‌های ژانویه و فوریه ۲۰۲۴ با رشد ۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده است. ارزش تجارت دو کشور در دو ماهه نخست سال ۲۰۲۳ بالغ بر ۳۵۸ میلیون دلار اعلام شده بود.

صادرات هند به ایران در دو ماهه نخست ۲۰۲۴ با رشد ۲۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و به ۲۶۹ میلیون دلار رسیده است. هند در مدت مشابه سال قبل ۲۲۴ میلیون دلار کالا به ایران صادر کرده بود.
اما واردات هند از ایران در ماه‌های ژانویه و فوریه سال جاری میلادی افت ۱۹ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته و به ۱۰۸ میلیون دلار رسیده است. هند در ماه‌های ژانویه و فوریه سال قبل ۱۳۴ میلیون دلار کالا از ایران وارد کرده بود.

برنج، میوه و کنجاله دانه‌های روغنی مهم‌ترین کالاهای صادراتی هند به ایران در دو ماهه امسال بوده است. هند در این دوره ۱۳۴ میلیون دلار برنج، ۶۰ میلیون دلار کنجاله، ۱۸ میلیون دلار میوه و ۷ میلیون دلار چای به ایران صادر کرده است.

میوه، مواد خام تولید رنگ، و فرآورده‌های نفتی نیز مهم‌ترین کالاهای وارداتی هند از ایران در دو ماهه نخست ۲۰۲۴ بوده‌اند. هند ۵۸ میلیون دلار میوه، ۱۷ میلیون دلار مواد خام تولید رنگ و ۱۱ میلیون دلار فرآورده‌های نفتی از ایران در این مدت وارد کرده است.

کد خبر 6097019 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • ۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند
  • آخرین مهلت رسیدگی به درخواست‌های تعهدات ارزی ۱۴۰۱ ا
  • بیش از ۶۰۵ هزار شماره تلفن ثابت در کردستان دایر شده است
  • آخرین مهلت رسیدگی به درخواست‌های تعهدات ارزی ۱۴۰۱ اعلام شد
  • ۳۱ اردیبهشت ماه آخرین مهلت رفع تعهد ارزی سال ۱۴۰۱
  • رشد ۵ درصدی مبادلات تجاری ایران و هند
  • نسل جدید تلفن‌های ثابت ویژه کسب و کارها
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • تجارت ایران و هند با رشد ۵ درصدی به ۳۷۷ میلیون دلار رسید
  • آخرین مهلت رسیدگی به درخواست‌های تعهدات ارزی سال ۱۴۰۱ اعلام شد