Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-06@16:08:51 GMT

ریل گذاری بانک توسعه صادرات برای تحقق شعار سال

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۲۶۶۸۷

ریل گذاری بانک توسعه صادرات برای تحقق شعار سال

به گزارش اقتصاد آنلاین، علی صالح آبادی اظهار داشت: کیفیت و قیمت کالای صادراتی فارغ از اینکه در کشور رکود اقتصادی وجود داشته باشد یا نداشته باشد، بازارهای بین المللی را حفظ می کند.

وی با تاکید بر اینکه ضروری است همه شرکت های تولیدی کشور، بخشی از محصولات خود را صادر کنند، گفت: با صادراتی شدن واحدهای تولیدی در کشور زمینه برای ایجاد نظام پایدارتولیدی فراهم خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



صالح آبادی با اذعان به وظیفه خطیر بانک توسعه صادرات ایران در ایجاد بستر مناسب برای تولید پایدار، گفت: این بانک بدون هیچ گونه محدودیت آمادگی دارد تامین مالی سرمایه در گردش بنگاه های تولیدی و صادراتی را انجام دهد؛ در این راستا علاوه بر اعطای تسهیلات با نرخ های مناسب به شرکت های صادراتی، به بنگاه هایی که صادرکننده نیستند اما از ظرفیت صادراتی برخوردارند با ارائه قراردادهای صادراتی، تسهیلات پرداخت می کند.

مدیرعامل بانک توسعه صادرات اظهار داشت: صادرکنندگان باید بانک توسعه صادرات ایران را بانک حامی خود قلمداد کنند؛ سیاست های این بانک به عنوان یک بانک توسعه ای بر این پایه استوار شده که در بخش ارزی و هم ریالی خدمات متنوع بانکی در مسیر صادرات حامی و همراه صادرکنندگان باشد.

به گفته علی صالح آبادی، بانک توسعه صادرات ایران با بنگاه های تولیدی صادراتی که در شرایط کرونا و تحریم ها نتوانسته صادرات انجام دهند مدارا می کند و روند ارائه خدمات و تسهیلات خود به این بنگاه ها را ادامه خواهد داد.

وی افزود: هرچند بنگاه های صادراتی به نسبت سایر بنگاه های اقتصادی از تاب آوری بیشتری برخوردارند اما در صورت ایجاد چالش برای این بنگاه ها، شرایط حاکم بر اقتصاد را در نظر گرفته وبر اساس مستندات، بازپرداخت را برای مشتریان تسهیل خواهیم کرد.

مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران در مورد فرایند واردات در ازای صادرات و اهمیت نظارت بر آن گفت: از آنجاییکه هدف صادرات، تامین ارز است و ارز نیز برای واردات هزینه می شود، اگر صادرکننده ای بتواند با نظارت های لازم این روش را عملیاتی کند؛ زمینه را برای بازگشت ارز به چرخه اقتصادی فراهم کرده است.

پربیننده ترین بانک‌ها نرخ سود تسهیلات مصوب شورای پول و اعتبار را رعایت کنند/ معاونت نظارت بانک مرکزی با تخلفات برخورد می‌کند دولت یا بانک مرکزی؛ بزرگ‌ترین بدهکار کیست؟ اختلاف بانک مرکزی و دولت؛ چه کسی بدهکار است؟ بدهکاران شبکه بانکی ۶ماه فرصت برای تسویه گرفتند همراه بانک ملت؛ ارائه دهنده خدمات سامانه صیاد از طریق تلفن همراه

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بانک توسعه صادرات برجام بانک توسعه صادرات ایران بنگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۶۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات بیش از ۳۳۲ هزار تن کالای غیرنفتی از کهگیلویه و بویراحمد طی یک‌ماه

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در سال ۱۴۰۲، ۳۳۲ هزار و ۷۱۲ تن کالای غیرنفتی با ارزش ۳۰ میلیون دلار از استان کهگیلویه و بویراحمد صادر شده است.

سید امیرتیمور موسویان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا افزود: میزان صادرات تولیدی سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل بیش از ۱۰۰ درصد، و میزان کل صادرات با بازرگانان طی این مدت بیش از ۳۰۰ درصد افزایش داشته است.

وی اظهار کرد: کلینکر سیمان، محصولات آرایشی بهداشتی، عصاره شیرین بیان، عصاره های گیاهی، صیفی جات، تره بار، ماهی و موکت کالا های عمده صادراتی استان طی سال ۱۴۰۲ بوده اند.

مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ کالاهای غیر نفتی استان به کشور های آلمان، آفریقای جنوبی، ترکیه، امارات متحده عربی، افغانستان، جمهوری آذربایجان، عراق و سوئیس صادر می شدند، خاطرنشان کرد: طی این مدت زمان بیشترین حجم صادرات استان به کشور کویت بوده که بالغ بر پنج میلیون دلار کلینکر سیمان به این کشور صادر شده است.

موسویان تصریح کرد: طی سال ۱۴۰۲ به دلیل نبود زیرساخت‌های لازم در گمرک، کالای وارداتی به استان کهگیلویه و بویراحمد نداشته‌ایم.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ صادرات غیرنفتی استان در بخش تولیدی بیش از ۱۰۰ درصد، و در بخش بازرگانان و واحدهای تولیدی در مجموع بالای ۳۰۰ درصد نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش داشته است.

مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه صادرات غیرنفتی استان برای امسال در بخش تولیدی ۱۰ میلیون دلار و در کل ۳۰میلیون دلار هدف گذاری شده است، عنوان کرد: کشورهای آلمان، آفریقای جنوبی، ترکیه، امارات متحده عربی، افغانستان، جمهوری آذربایجان، عراق و سوئیس عمده کشور های هدف صادراتی استان کهگیلویه و بویراحمد هستند.

موسویان تصریح کرد: با توجه به ثبت کوتاژهای واحدهای صادراتی توسط گمرک استان، افزایش صدور کارت بازرگانی و بازاریابی بازرگانان و همین طور پیدا کردن اهداف صادراتی جدید صادرات غیرنفتی استان کهگیلویه و بویراحمد طی سال ۱۴۰۲ شاهد چنین رشدی بوده است.

وی بیان کرد: صادرات واحدهای تولیدی استان کهگیلویه و بویراحمد بالغ بر هشت میلیون دلار است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سند تحقق شعار سال استان یزد تدوین می‌شود
  • چگونه بازار مرغ ترکمنستان را از دست دادیم؟
  • تجار قمی در فروردین ماه به ۲۲ کشور صادرات کالا داشتند
  • طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • برنامه افزایش صادرات ایران‌خودرو به روسیه در سال ۱۴۰۳
  • وضعیت تجارت سیمان در ایران و جهان
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • ضرورت توسعه صاردات سیمان
  • صادرات بیش از ۳۳۲ هزار تن کالای غیرنفتی از کهگیلویه و بویراحمد طی یک‌ماه
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!